• +420 608 062 016
  • reditelka@skola-petrovice.cz
  • čp. 5, 403 37 Petrovice
  • Výuka in- line bruslení

    V pátek, 7. října 2022, se žáci základní školy zúčastnili výjezdu na mimoškolní sportovní akci, jejíž náplní byla již druhým rokem výuka in- line bruslení.

    Akce se konala v Sektorovém sportovním centru na Severní Terase pod záštitou bruslařského klubu Inlineclub. Žáci si ve dvou skupinách, rozdělených dle pokročilosti, užili dvě hodiny plné bruslení a her na in- line bruslích pod vedením zkušených lektorů ze zmíněné organizace. V závěru dopoledne plného pohybu poté děti měly možnost ještě zhlédnout vystoupení přítomných instruktorů, kteří jim předvedli, jaká spousta triků a kousků se dá na bruslích naučit.

    Chladnější počasí nikomu nevadilo, všichni jsme se zahřáli pohybem a přestože jsme si akci parádně užili, unavení jsme se poté již těšili na trhané vdolečky k obědu. 🙂

    Kolektiv ZŠ Petrovice

     

    This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).