• +420 608 062 016
  • reditelka@skola-petrovice.cz
  • čp. 5, 403 37 Petrovice
  • Masopustní průvod

    Dne 1. března 2022 se děti z mateřské i základní školy zúčastnily petrovického masopustního průvodu.

    Úderem 10. hodiny se to před budovou školy začalo hemžit nádhernými masopustními maskami a panovala velice dobrá nálada. Za doprovodu kapely a zpěvu tematických písní se průvod pomalu vydal směrem na náměstí, kde děti přišla podpořit početná skupina rodičů, příbuzných a

    přátel školy. Pro účastníky průvodu bylo připraveno díky skvělému kolektivu mateřské školy lahodné občerstvení v podobě masopustních koblih, koláčů, koláčků, jitrnic, jelítek a tlačenky. Na skvělé svačině si všichni pochutnali- jen se po ní zaprášilo.

    Po malém okruhu, který průvod absolvoval, proběhla poté v parčíku korunovace Královny masopustu- paní starostky. Společnými silami poté průvod pohřbil slavnostně masopustní basu a všichni se pokojně rozešli užívat si zbytku krásného slunečného dne.

    Děkujeme všem, kteří si s námi masopustní veselí užili. Zároveň děkujeme za veškeré finanční příspěvky, které přilepší budoucím akcím naší organizace. 🙂

    Kolektiv ZŠ a MŠ Petrovice

     

     

    This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).