• +420 608 062 016
  • reditelka@skola-petrovice.cz
  • čp. 5, 403 37 Petrovice
  • Den v přírodě – Opárno

    Cvičení v přírodě- Opárenské údolí

    V pátek 17. září celá základní škola vyrazila autobusem na hromadný výlet. Cílem naší cesty byla obec Malé Žernoseky, kde jsme pěkně vyskákali z autobusu a dál vyrazili po svých. Naše trasa vedla po Naučné stezce Skřítka Portáše skrze Opárenské údolí.

    Po cestě jsme si užívali podzimní přírody, různých slovních her a strávili jsme příjemný čas se svými spolužáky a kamarády z ostatních tříd. Po hodinové procházce jsme dorazili do Černodolského mlýna, kde jsme se nasvačili, pokoupili si suvenýry a dobroty, pohráli si s kůzlátky a udělali také pár vzpomínkových fotografií.

    Jakmile jsme nabrali síly, vyrazili jsme na zpáteční cestu, na jejímž konci už na nás opět čekal autobus. Celkem jsme ušli krásných 6 kilometrů. Děkujeme počasí, které nám bezvadně vyšlo na jedničku. Poté, co jsme se ukryli do tepla a závětří autobusu, začalo nám venku pěkně pršet!

    Zářijové cvičení v přírodě pokládáme za úspěšnou misi a těšíme se na další společně strávené dny. 🙂

    This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).